Publika TV aduce magia sărbătorilor în casele familiilor nevoiaşe VIDEO

Embed:

Împlineşte un vis, dăruieşte o sărbătoare! Acesta este sloganul campaniei lansate de Publika TV, în cadrul căreia vedetele postului vor aduce magia sărbătorilor de iarnă în casele familiilor nevoiaşe. Publika TV va dărui brazi, dar şi cadouri copiilor, care aşteaptă ca Moş Crăciun să poposească cu desaga de cadouri şi pe la ei.

"Spre regret mai sunt foarte mulţi copii care aşteaptă să vină Moş Crăciun la ei, iar acest lucru nu se întâmplă. Iniţiativa voastră este frumoasă", a menţionat membru al Alianţei pentru Protecţia Copilului şi Familiei Mariana Ianachevici.

Oamenii de afaceri spun să vor susţine campania Publika TV. "Copiii săracii care n-au posibilitate, sau părinţii nu sunt acasă, sau sănătatea nu le permite, noi trebuie să fim alături de dânşii să-i bucurăm", a precizat proprietarul unei fabrici de încălţăminte Petru Bodarev.

În curtea Publika TV, jurnaliştii au împodobit primul pom de Crăciun, care va ajunge la unul dintre eroii campaniei.

La ediţia de lansare a campaniei au participat mai mulţi interpreţi, care au imprimat mai multă culoare atmosferei de sărbătoare.

Pe parcursul campaniei, jurnaliştii Publika TV, împreună cu interpreţi, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai societăţii civile, vor decora mai mulţi brazi, pe care îi vor oferi copiilor care şi-i doresc foarte mult.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu