Publika TV a fost principala sursă de informare pentru moldoveni la alegerile de duminică

Embed:

Publika TV a fost principala sursă de informare pentru moldoveni la alegerile de duminică, fiind lider pe mai multe target-uri de audienţă atât în ziua scrutinului, cât şi, în special, a doua zi, după afişarea rezultatelor preliminare. Iar în dimineaţa zilei de luni, 25 februarie, Publika TV a fost lider absolut de audienţă.

Minutul de aur a fost la ora 7:5, când cel puţin 160 de mii de oameni erau cu ochii pe noi, depăşind în acest fel toate televiziunile din ţară.

Pe parcursul zilei de luni, peste 750 de mii de oameni s-au uitat la Publika TV, fiind, de la ora 6:00 până la 18.00, pe locul doi dintre toate posturile de televiziune, fiind depăşită doar de PRIME TV.

Şi duminică, în ziua scrutinului, postul nostru a fost una dintre televiziunile de referinţă pentru moldoveni. Minutul de aur a fost înregistrat în News Room cu Stela Bodiu, când 128 de mii de oameni din ţară erau conectate pe singura televiziune de ştiri din ţară. Măsurările de audienţă au fost realizate de compania „AGB Nielsen”.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu