Publika TV a desenat zebre şi la Călăraşi

Embed:

Echipa Publika TV, interpretul Mihai Budurin şi reprezentanţii Automobil Club Moldova au desenat, astăzi, o zebră în satul Sipoteni, raionul Călăraşi. Elevii din această localitate, dar şi cei de la Şcoala primară din Călăraşi ne-au convins că ştiu regulile de circulaţie.

"Este necesară o zebră. În apropiere este şcoala şi copii mici nu sunt informaţi pe unde să treacă corect strada", a menţionat un tânăr.

Interpretul Mihai Budurin de la formaţia Catharsis spune că trebuie să fie sensibilizată toată lumea: "Toţi trebuie să fie conştienţi de tot ce se întâmplă şi se poate întâmpla".

Solistul trupei Cataharsis, Mihai Budurin, şi reprezentanţii Automobil Club le-au reamintit copiilor regulile de circulaţie. Iar pentru a fi mereu în siguranţă, copii au primit două indicatoare "Stop" şi mai multe pliante informative.

"Când vom merge în excursie, la fabrica de pâine sau undeva la cinematograf vom lua aceste semne", a precizat Galina Leahu, director-adjunct Şcoala primară, Călăraşi.

Directorul adjunct al liceului din satul Sipoteni, Dumitru Bob a mulţumit pentru organizarea acestei campanii: "Mulţumim Publika TV pentru asemenea campani care e foarte importantă".

Campania Publika TV "Fii atent la drum. Eşti aşteptat acasă" a ajuns, până acum, în şase raioane ale ţării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu