PUBLIKA şi PRIME, atacate la indicaţia lui Năstase. DOVADA

Embed:

Posturile de televiziune PUBLIKA TV şi PRIME TV au fost atacate de deputatul PPDA Alexandru Slusari la indicaţia şefului său de partid, Andrei Năstase.

La adresa redacţiei noastre a fost expediată o fotografie făcută în clădirea Parlamentului. În această imagine apare Alexandru Slusari cu mai multe hârţoage în mână, iar lângă el se află şi preşedintele PPDA Andrei Năstase.

Autorul acestei fotografii ne-a scris că momentul a fost surprins ieri, înainte ca Slusari sa iasă la presă şi să atace PUBLIKA TV şi PRIME TV.

Iar Ministrul de Interne a venit în Parlament anume pentru a-i da indicaţii subalternului său.

Coincidență sau nu, dar în cadrul conferinței de presă, în care Slusari a atacat presa incomodă, acesta s-a scăpat cu vorba şi a spus că hârţoagele le-a primit înainte de a veni în fața jurnaliștilor.

PUBLIKA.MD aminteşte că seful de partid al lui Slusari, Andrei Năstase a fost taxat dur de către ong-urile de media pentru atacarea şi intimidarea editorului-şef PRIME TV în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc în campania electorală pentru parlamentare. Drept urmare, Năstase a fost inclus în lista inamicilor presei, iar fotografia sa a apărut pe un panou al rușinii.

Alexandru Slusari şi Andrei Năstase nu au comentat acuzațiile.

CITEŞTE ŞI: FRUSTRAREA VĂRSATĂ PE PRESĂ! Slusari foloseşte tribuna Parlamentului pentru a ataca jurnaliştii incomozi

Declarația PUBLIKA TV și PRIME TV privind acuzațiile lansate de către deputatul Slusari


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu