PUBLIKA REPORT: Şi-a înjunghiat de 12 ori colegul de liceu, pentru o consolă de jocuri virtuale. Legea prevede închisoare pe viaţă

Embed:

Crimele nu se opresc, cruzimea lor nu are limite şi cel mai grav este că deja criminalitatea s-a răspândit printre minori. Societatea a mai trecut printr-un şoc zilele trecute.

La Orhei, un băiat de 14 ani l-a înjunghiat pe un băiat de 12 ani. Omorul a fost premeditat. Minorul criminal era înnebunit după jocuri video, iar consola pe care o primise de la celălalt băiat a fost atât de dorită, încât şi-a pierdut minţile şi a dat de 12 ori cu cuţitul în colegul său. A căutat saci să arunce cadavrul într-o clădire părăsită, deşi adusese pentru asta o geantă mare la locul crimei.

Nimeni nu a auzit, nici văzut ce şi cum s-a întâmplat. Băiatul a recunoscut şi a povestit totul poliţiei, după ce a fost reţinut. Legea prevede închisoare pe viaţă, însă pentru că e vorba de un minor, acesta riscă 20 de ani de închisoare.

Despre cazul de la Orhei şi criminalitatea juvenilă vorbesc ANGELA OTEAN, colonel de justiţie în rezervă,  şi criminologul STANISLAV CEBOTARI.

loading...

Lasă un comentariu