PUBLIKA REPORT. Misterul jafului de la Moldova-Agroindbank

Embed:

Misterul jafului de la Moldova-Agroindbanc rămâne deocamdată neelucidat. Banca şi Ministerul de Interne vin cu informații contradictorii.

În timp ce Inspectoratul General al Politiei susține că în urma investigațiilor efectuate ar fi fost sustrase 84 de casete individuale cu bunuri în valoare de aproape 30 de milioane de lei, banca transmite într-un comunicat de presă că este prematur să se facă referire la o sumă exactă a pagubelor.

Pe de altă parte, politia anunță că la filiala băncii nu au fost luate toate măsurile de securitate necesare în vederea prevenirii unor asemenea fapte. Banca respinge aceste acuzații şi menționează că instituția dispune de unul dintre cele mai complexe sisteme de securitate, fapt cunoscut şi de organele de drept.

Alexandru POPESCU, expert în probleme de securitate, şi Ghenadie COSOVAN, fost vice ministru de Interne, explică de unde se trage contrazicerea dintre Ministerul de Interne şi Moldova-Agroindbank şi cât de pregătite sunt părțile pentru colaborare în identificarea infractorilor.

Urmăriţi Publika Report începând cu 12:20.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu