PUBLIKA REPORT. Guvernul Sandu, de-a bușilea

La o lună de la înscăunare, Guvernul Sandu merge mai mult de-a bușilea. Marile reforme se mai lasă așteptate, iar singurele realizări cu care se poate mândri noua guvernare sunt demisiile unor demnitari şi renunțarea la mai multe inițiative promovate de fosta guvernare.

Fie din lipsă de bani sau de idei, noul executiv a trecut pe linie moartă proiectele "Un doctor pentru tine", "O nouă viață" și  "Drumuri bune pentru Moldova". Mai mult, unii reprezentanți ai Alianței Kozak au băgat lumea în sperieți că în câteva luni nu vor mai fi bani pentru salarii.

Între timp mai multe legi importante au fost modificate, chiar dacă aceste documente au fost votate în mare grabă şi fără consultări publice. Guvernul Sandu mai promite pentru următoarele zile niște vizite peste hotare.

Antreprenoarea Alexandra CAN şi jurnalistul Ion MISCHEVCA vorbesc despre felul cum s-a remarcat echipa Maiei Sandu în prima lună de la învestire şi cât de pregătită este această să facă față provocărilor cu care se confruntă Republica Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu