PUBLIKA REPORT: Expertul de talie internaţională, Robert Joseph, despre vinurile moldoveneşti

Embed:

Ziua Vinului este în acest an la 15-a ediţie şi va fi serbată în zilele de 1 şi 2 octombrie în centrul Chişinăului. Tradiţia evenimentului se înrădăcinează şi se bucură de o rezonanţă tot mai mare.

Nu doar vinificatorii noştri sunt prezenţi la sărbătoare, ci şi experţi cu renume mondial, care apreciază producţia de vinuri moldoveneşti.

Cu două săptămâni înainte de eveniment, a venit la Chişinău şi ne onorează astăzi cu prezenţa, în studioul Publika TV, unul dintre cei mai influenţi specialişti şi cunoscători ai vinurilor, Robert Joseph, expert de talie internaţională şi scriitor din Marea Britanie.

Invitatul nostru special are un rol important pentru Moldova, fiind autorul planului de promovare a vinurilor moldoveneşti şi a ţării noastre ca producător de vinuri selecte. Robert Joseph poate fi considerat, la propriu, un ambasador al vinurilor produse la noi, iar activitatea și prezența lui în Moldova este posibilă cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID.

Alături de domnul Joseph, îl avem invitat şi pe Gheorghe Arpentin, directorul Oficiului Naţional al Viei şi Vinului, fost preşedinte al Uniunii Oenologilor din Moldova, expert al Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului şi membru profesionist al societăţii americane de oenologie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu