PUBLIKA ONLINE: Square Enix şi Avalanche Studios au FĂCUT PUBLIC trailerul pentru Just Cause 3 (VIDEO)

Square Enix şi Avalanche Studios au oferit în sfârşit primul trailer pentru Just Cause 3 realizat în întregime din secvenţe de gameplay. Just Cause 3 va aduce acţiunea explozivă şi libertatea de mişcare din precedentele titluri ale seriei, bineînţeles adaptate pentru posibilităţile extinse oferite de consolele de nouă generaţie şi PC.

Rico Rodriguez va reveni ca personaj central, fiind nevoit acum să exploreze regiunea Mării Mediterane, condusă despotic de Generalul Di Ravello. Eroul va putea să folosească chiar şi un costum special pentru zbor, cu ajutorul căruia va acoperi distanţe mari într-un timp relativ scurt.

În ciuda anumitor zvonuri apărute înainte de dezvăluirea oficială a jocului, cei de la Avalanche Studios au ţinut să menţioneze că Just Cause 3 nu va include microtranzacţii şi nu va fi un titlu free-to-play, aşa cum se specula iniţial.

În schimb, vom avea de-a face cu un adevărat titlu comercial cu buget important. Just Cause 3 va fi lansat în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, la un preţ încă necunoscut.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu