PUBLIKA ONLINE. Cea mai simplă aplicaţie care îţi permite să faci split screen pe telefon

Embed:

Cea mai simplă aplicaţie care îţi permite să faci split screen pe telefon

Dacă aveţi un telefon mare şi aţi avea nevoie să faceţi split screen pe telefon, adică să puteţi folosi mai multe aplicații în același timp, vă propunem o soluţie potrivită, numită Floating Apps. După activare, oricare nouă aplicație se va deschide într-o fereastră mai mică și peste aplicația inițială. Ea poate fi mutată, mărită sau micșorată.

Astfel, poți, de exemplu, să stai pe facebook și pe YouTube în același timp.

Și lista poate continua: poți deschide calculatorul în cazul în care vrei să faci calcule și să nu renunți la aplicația inițială. În cazul în care folosești multitasking, poți naviga printre aplicații, poți ajunge rapid la cea dorită și care rulează în fundal.

Dezavantajul este că nu poți rula aplicații suprapuse.

Floating Apps este gratuită și nu necesită root sau alte modificări. Are și o variantă care costă în jur de 4 dolari, aici avantajul ar fi lipsă reclamelor care mai apar doar din când în când.

Aplicația are un rating de 4.1 și peste 1 milion de instalări.

Google a lansat căştile wireless inteligente care te ajută să înveţi o limbă străină

Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL au fost prezentate în mod oficial, dar au mai existat și alte câteva lansări de produse ce nu merită să fie trecute cu vederea. Printre acestea se numără şi căștile wireless inteligente Google Pixel Buds.

Deși ai nevoie de un telefon Pixel în preajmă pentru a profita la maxim de noile căști Bluetooth, ele pot fi împerecheate fără probleme cu orice smartphone Android care rulează versiunea 7.0 Nougat și are Google Assistant.

Pentru stocare și încărcare, căștile sunt dotate cu o carcasă discretă acoperită cu un material textil. Aceeași carcasă îți oferă 24 de ore de audiție în deplasare.

Carcasa facilitează şi procesul de împerechere. Trebuie doar să o apropii de un smartphone compatibil și căştile se vor conecta instant la terminal.

Pentru a interacționa cu căștile aproape exclusiv prin comenzi vocale, trebuie să profiți de zona sensibilă la atingere de pe casca dreaptă. Astfel, poți iniția apeluri telefonice, poți obține indicații GPS sau poți apela la Google Assistant pentru a asculta muzica preferată.

Fără să faci nimic, același asistent virtual te va notifica de conținutul unui mesaj, al unei programări din calendar și nu numai.

Magia se află însă în abilitatea Google Pixel Buds de a-ți traduce orice conținut vorbit în timp real într-una din 40 de limbi străine. Este suficient să apeși o dată pe casca dreaptă și să afirmi "Ajută-mă să vorbesc franceza".

Imediat, poți dicta o afirmație în limba ta maternă și se va auzi în franceză prin intermediul difuzorului de la telefon pentru ca interlocutorul tău să afle ce vrei să spui.

Frazele spuse în franceză de către interlocutor îți vor fi traduse în timp real în căști fără nici o intervenție suplimentară din partea ta.

Căștile vor avea un preț de 160 de dolari începând cu luna noiembrie a acestui an.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu