PUBLIKA. AICI SUNT ȘTIRILE! Descoperă noua televiziune de știri a Moldovei

Embed:

AICI SUNT ŞTIRILE! Bine v-am găsit la un nou buletin de ştiri, într-o nouă televiziune. După aproape opt ani în care am reuşit să spargem stereotipuri, să impunem agenda publică şi să schimbăm piaţa media din ţară, de astăzi trecem într-o nouă etapă.

Noua PUBLIKA înseamnă dinamism, operativitate şi multă analiză. Noua Publika este modernă şi inovatoare. Staţi aproape, nu pierdeţi pulsul zilei, intraţi în esenţă, fiindcă AICI SUNT ŞTIRILE! Fiţi informaţi rapid şi corect, fiţi PUBLIKA!    

Televiziunea de ştiri într-un nou format a însemnat şi multe zile de muncă, şedinţe, nervi, dar şi de zâmbete. Astăzi vă arătăm doar o mică parte din ceea ce am pregătit pentru voi, telespectatorii noştri, şi vă vom povesti ce înseamnă Publika TV relansată şi de ce ştirile sunt anume aici, la PUBLIKA TV.   

Noua Publika înseamnă o împrospătare editorială care începe înainte de toate cu dispariţia prezentatorilor de ştiri. Vor fi transmisiuni live pe care le vor face reporterii şi corespondenţii noştri şi care vor acoperi toate evenimentele importante ale zilei. Ritmul alert va fi continuat şi de o serie de talk show-uri cotidiene, iar la sfârşitul săptămânii vor exista emisiuni de analiză atât despre politica internă, cât şi cea externă.

"Mai mult decât atât în ce priveşte invitaţii sunt bine veniţi şi chiar doriţi invitaţi în acest platou. Toţi cei care contează în societatea moldovenească indiferent de opţiunile lor politice sau de diversele lor viziuni cu privirea la lucruri. Tocmai diversitatea este cea care ne interesează şi de aceea invităm alături de noi chiar şi pe ceea care consideră că nu trebuie să aibă de afacere cu noi sau cu puncte de vedere care într-un fel sau altul ne sunt nouă asimilate. Noi însă spunem altfel, ei trebuie să aibă curajul să vină nu în faţa noastră ci în faţa publicului din Republica Moldova şi în faţa problemelor care frământă această societate", a declarat Cristi Tabără, editor general Publika TV.

Totul a început cu o idee, care, treptat, s-a transformat în entuziasm şi dorinţa de a face ceva nou, de a aduce în casa telespectatorilor un altfel de format de televiziune de ştiri. Am renunţat la ce e vechi şi am construit ceva nou.

Publika TV este singura televiziune de știri din ţara noastră care a intrat în casele moldovenilor în 7 aprilie 2010 şi a impus noi standarde în ceea ce priveşte ştirile TV, dar şi transmisiunile în direct.

După aproape opt ani în care am demonstrat că ştirile sunt mai mult decât un singur buletin la sfârşitul zilei, vă provocăm să trecem într-o nouă etapă, într-o nouă eră a televiziunii de ştiri.

"Când a apărut Publika TV, am atras atenţia prin sloganul de lansare: "Moldova, acum ai televiziune!". Acum spunem: "Aici sunt ştirile!". A fost creată o grafică nouă și un pachet audio nou. Postul devine mai dinamic", a precizat Gheorghi Agadjanean, director marketing General Media Group.

Publika TV este cunoscută pe piaţă pentru formate noi, pentru decizii îndrăzneţe. Unele formate chiar au schimbat faţa pieţei media din Republica Moldova. Şi de această data, Publika TV vine cu ceva nou, cu un format absolut modern. Sper şi sunt încrezător că telespectatorul nostru va aprecia ceea ce am făcut şi staţi aproape! Ştirile sunt la Publika TV!"

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu