PUBLICAŢIE FRANCEZĂ: După eşecul în cazul Skripal, serviciile secrete ruse suferă o nouă înfrângere, în Republica Moldova

Embed:

După tentativa eșuată a Moscovei de a-l asasina pe fostul spion rus Serghei Skripal, serviciile secrete ruse suferă o nouă înfrângere, de data asta în Republica Moldova. Despre aceasta scrie portalul francez regard-est.com, care se referă la deconspirarea spionului rus, Igor Dodon, ajuns preşedinte al Republcii Moldova. 

Jurnaliștii francezi au dedicat o pagină situaţiei din Republica Moldova. Ei au scris că spionii ruși care au încercat să-l ucidă pe Serghei Skripal au fost deconspirați, iar acum a venit și rândul lui Igor Dodon să fie expus așa cum este în fața lumii. 

Potrivit presei franceze, deconspirarea agentului rus Igor Dodon a fost posibilă datorită imaginilor video, care au fost publicate de portalul nostru de ştiri. În acele imagini Dodon îi povesteşte lui Vlad Plahotniuc despre planul lui Kozak de a federaliza Republica Moldova, dar şi despre faptul că lunar primeşte de la ruşi până la un milion de dolari. 

CITEŞTE ŞI: FILMUL TRĂDĂRII: Cum şi-a vândut ţara IGOR DODON pentru 30 de arginţi

Jurnaliştii francezi mai scriu că înregistrarea compromițătoare de la întâlnirea lui Igor Dodon cu Vlad Plahotniuc a reușit să oprească, cel puțin pentru moment, federalizarea Republicii Moldovei, regard-est.com notează însă, că pericolul rămâne uriaș, deoarece Kremlinul va căuta în curând să își ia revanșa.

 

loading...

Lasă un comentariu