PSRM le propune celor din ACUM să facă coaliție în consiliile raionale din țară

Embed:

Socialiştii sunt mulţumiţi de rezultatele înregistrate în urma scrutinului de ieri. PSRM a obţinut majoritate absolută în şapte consilii raionale, inclusiv în trei din autonomia Găgăuză. De asemenea, în 11 raioane, candidaţii socialişti la funcţia de consilieri s-au clasat pe primul loc. Astfel, în total, PSRM va propune 18 preşedinţi de raion. Liderul socialiştilor, Zinaida Grceanîi, i-a invitat pe reprezentanţii Blocului "ACUM" să facă o coaliţie şi la nivel local.

"Ca şi la nivel central, îi invităm pe colegii noştri din blocul "ACUM", în teritoriu ei, de asemenea, au rezultatele respective, pentru a face o coaliţie şi la nivel raional. Respectiv şi la nivel local fiindcă la nivel de oricare primărie sigur sunt şi colegii noştri din Blocul "ACUM", de aceea noi le facem invitaţia aceasta oficială, noi vom discuta şi la nivel politic ca să formăm împreună majoritatea.", a declarat greceanîi. 

Totodată, socialistul Vlad Batrîncea a anunţat că în cazul în care cei din Blocul "ACUM" vor accepta propunerea, PSRM este gata să voteze până la nouă preşedinţi de raion desemnaţi de PAS şi PPDA. Deocamdată, cei din Blocul "ACUM" nu au comentat oferta socialiştilor. 

Astăzi, 21 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre alegerile locale şi parlamentare sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook

 

loading...

Lasă un comentariu