PSG a rămas la două puncte de Montpellier, iar Lyon a învins formaţia Lorient

Embed:

Nebunie în Campionatul Franţei! PSG nu renunţă la lupta pentru titlu şi în etapa a 33-a a zdrobit pe teren propriu Sochaux cu scor de tenis, 6-1.

Paris Saint Germain a rămas la două puncte în spatele liderului din Campionatul Franţei, Montpellier după ce în etapa a 33-a a jucat tenis cu Sochaux. Scorul la Paris a fost deschis de Javier Pastore, chiar în minutul cinci. Peste alte şase minute formaţia din Montbeliard a reuşit egalarea, autorul golului fiind Maiga.

La pauză s-a intrat cu scorul de 3-1, după ce Thiago Motta şi Jeremy Menez au mai înscris şi ei câte un gol pentru PSG.

Începutul reprizei secunde i-a aparţinut în totalitate brazilianului Nene. Acesta şi-a trecut în cont o dublă, după ce a marcat în minutele 56 şi 61. Ultimul gol al partidei a fost înscris în prelungiri de către Armand.

Un meci nebun s-a jucat la Lyon, acolo unde formaţia locală a învins Lorient cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0. Kevin Monnet-Paquet a deschis scorul în minutul 22, iar Autret a făcut 2-0 pentru Lorient patru minute mai târziu, după o altă gafă în defensiva gazdelor.

Până la pauză Lyon a reuşit să reducă din diferenţă, datorită golului marcat de către Cris. La mijlocul reprizei secunde Lisandro Lopez a restabilit egalitatea, iar cu cinci minute înainte de final Gomis a adus trei puncte nesperate pentru Lyon după ce a marcat golul victoriei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu