Protestul lui Andrei Năstase blochează traficul în centrul orașului, luni la ora de vârf (VIDEO/FOTO)

Embed:

ACTUALIZARE 18:00. Circulaţia tranportului rutier a fost sistată din nou pe bulevardul Grigore Vieru, în ambele direcții, cu redirecționarea pe străzile adiacente, cu exceptia transportului electric urban, care circulă în mod obișnuit.

 

ACTUALIZARE 17:20. Circulația transportului electric pe bulevardul Grigore Vieru a fost reluată.

(16:48) Serviciul InfoTrafic al INP, informează că circulația transportului electric urban este sistată pe bulevardul Grigore Vieru, în ambele direcții.

Deasemenea, pe strada Petru Rareș, în perimetrul străzilor Albișoara şi Constantin Tănase, este sistată circulația pentru tot transportul rutier, cu redirecționarea pe străzile adiacente.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, manifestanții au blocat circulația contrar prevederilor legale.

Inspectoratul General al Poliției cheamă cetățenii la calm, iar șoferii sunt rugați să evite circulația pe perimetrul acestor străzi.

De asemenea, Poliția îndeamnă toți participanții la acțiunea de protest să își exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică și să execute cerințele legale ale polițiștilor, iar în caz de urgență, să informeze cel mai apropiat polițist sau secție de poliție, ori să apeleze numărul 112 ori de câte ori sesizează situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot tulbura ordinea publică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu