Protestul de duminică a mobilizat poliția. Oamenii legii asigură că nu se vor lăsa atrași în jocuri politice murdare

Embed:

După protestul de duminică adresat liderului PPDA, Andrei Năstase, șeful IGP, Alexandru Pînzari, a făcut astăzi declarații. Acesta critică acuzațiile total nefondate și manipulatorii lansate de unii lideri politici, potrivit cărora poliția ar fi implicată în jocuri politice, dar asigură că indiferent de circumstanțe, poliția va rămâne la datorie și nu se va afilia politic. 

"Măsurile profilactice și de prevenire au avut un rol decisiv în ceaa ce privește desfășurarea fără incidente a protestului. 

Pe această cale țin să mulțumesc colegilor mei din poliție din alte servicii ale ministerului pentru muncă depusă, dar și familiilor acestora pentru înțelegearea și susținerea de care dau dovadă de fiecare dată atunci când membrii familiilor acestora se află la straja ordinii publice. 

Deși spațiul public este în permaneță supus unei dezinformări agresive, care vizează inclusiv activitatea poliției, noi cei ce oferim securitate cetățenilor nu ne vom lasă atrași în jocurile politice ale unor actori care vor să cîștige puncte electorale pe seama celor care le apăra părinții dar și pe ei personal.

Sunt regratabile acuzațiile total nefondate și manipulatorii lansate de unii lideri politici, potrivit cărora poliția ar fi implicată în jocuri politice, mai ales că tot noi suntem cei care le oferă protecție zilnică și îi ajută de fiecare dată când situația o cere. 

Oricât de greu ne va fi, nu ne vom lăsa atrași în jocuri murdare, iar poliția va activa în interesul tuturor cetățenilor în strictă conformitate cu legislația în vigoare", a spus șeful IGP, Alexandru Pînzari. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu