Protestele din Liban, transformate într-o petrecere de stradă cu piscină, mirese și dansuri din buric

Proteste de amploare în Liban, după ce sute de mii de oameni au decis să iasă în stradă și să-și strige nemulțumirea legată de faptul că actuala clasă politică a făcut ca economia să se prăbușească și cetățenii să aibă de suferit pe zi ce trece tot mai mult.

Presa internațională a informat că este unul dintre cele mai ample proteste din istoria recentă a Libanului. Școlile, companiile și băncile au fost închise pentru o perioadă și oamenii au anunțat că nu vor părăsi strada până ce guvernanții nu vor veni cu soluții concrete. Chiar dacă au existat anumite reforme economice de urgență, protestatarii nu s-au lăsat convinși și au cerut schimbări mai mari pentru economia țării și pentru ridicarea nivelului de trai.

Protestele din Liban au ca scop principal nu doar cererea de reformă, ci și schimbarea clasei politice, considerată a fi mult prea coruptă.

Tinerii din Liban au protestat, dar nu au renunțat la baclavale, narghilele și grătare în stradă

Furia celor din Liban a dus la apariția unui protest atunci când guvernanții au decis taxarea inclusiv a apelurilor de pe Whatsapp, dar și a altor servicii similare, scrie a1.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu