Protestatarii în corturi, liderul în palat. REACȚIA lui Andrei Năstase după ce i-a fost filmată casa

Embed:

În timp ce susținătorii săi stau în corturile din Piața Marii Adunări Naționale, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, are un adevărat palat în municipiul Chișinău. Jurnaliștii de la Today.md au filmat, de la înălțimea zborului de pasăre, casa în care locuieşte Andrei Năstase.

Andrei Năstase a declarat pentru Publika TV că locuința filmată nu i-ar aparține.

"Nu știu ce au filmat colegii dumnevoastră și nici nu mă interesează ce face Today. Nu am o casă pe drumul Schinoasei".

Deși zice că nu e casa lui, Andrei Năstase a postat pe o rețea de socializare o poză din fața locuinței cu denumirea acasă.

 

Acasă. Cu Perla Uriașă.

Posted by Andrei Nastase on 29 Noiembrie 2015Anterior, portalul anticorupție.md a publicat imagini cu imobilul lui Andrei Năstase, precizând că această casă este înregistrată pe numele mamei lui, Anna, care are vârsta de 76 de ani.

Năstase a recunoscut acest lucru. Casa are o suprafață de 156 de metri pătrați și, conform datelor cadastrale, ar costa peste 2 milioane 200 de mii de lei, iar prețul de piață este mai mare.

Vezi și: DETALII NECUNOSCUTE! Ce AVERI şi AFACERI deţin liderul şi membrii Platformei DA

Potrivit aceleași investigații, Năstase, împreună cu soția sa, mai dețin o garsonieră în Capitală cu o suprafață de 31 de metri pătrați.

Presa a mai scris că liderul Partidului Platforma DA ar mai avea o casă în Germania, în orașul unde locuiește și nașul său de cununie, oligarhul, Victor Topa, condamnat penal în Moldova.

NO COMMENT! "Cortul" de pe Drumul Schinoasei al lui Andrei Năstase, filmat cu drona (VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu