Protestatarii, care au fost în fața Parlamentului și au cerut demisia lui Dodon, au plecat acasă

Embed:

Protestatarii, care au fost în fața Parlamentului și au cerut demisia lui Dodon, au plecat acasă. După patru zile de foamete, aceștia acuză guvernarea de indiferență totală față de popor.

Ei susțin că nu au primit nici o reacție din partea autorităţilor, iar odată cu demisia procurorului general şi-au pierdut speranța că Igor Dodon va fi suspendat.

„Ei nu trebuie să se gândească că noi ne-am oprit cu greva foamei aici, o să ne ducem, să facem greva foamei la Ambasada Americii. Noi nu mai avem nici o speranță, că dacă procurorul general va fi din partea lui Igor Dodon, înseamnă că dosarul lui penal va fi anulat.”

„Nici o reacție nu există. Maia Sandu pe care eu am votat-o ea trebuia să vie dacă nu prima zi, atunci a doua zi, dacă nu a doua , a treia zi trebuia să vie și să mă întrebe de ce stau eu aici. Eu cred că e un pericol, dacă s-a unit cu Igor Dodon, înseamnă că aici eu deja nu mai am nici o speranță.”

În data de 9 iulie, un grup de manifestanţi a început un protest în faţa Parlamentului. Oamenii au cerut demisia președintelui Igor Dodon. Timp de patru zile, aceștia trăit în corturi și au ținut greva foametei, fiind bruscaţi de mai multe ori de trecători, inclusiv de către deputatul PAS, Mihai Popușoi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu