Protestatar către deputatul PAS, Mihai Popşoi: Să se ... pe legitimaţia sa de deputat (VIDEO)

Embed:

Unioniştii şi combatanţii protestează la sediul PAS, fiind nemulţumiţi de decizia partidului condus de Maia Sandu de a ceda socialiştilor funcţia de preşedinte al Parlamentului.

Unul dintre protestatari, fost lector universitar, i-a recomandat deputatului PAS, Mihai Popşoi, să se urineze pe legitimaţia sa de deputat.

"Ei nu se ocupă cu lucruri importante, ei fac show-uri, se uită la desene animate. Ei nu au nici insigne, ei ies cu nişte legitimaţii. Domnul Popşoi să se pişe pe legitimaţia lui de deputat. Voi umblaţi să vindeţi ţara. Nu aţi avut niciodată un scop serios", a menţionat un protestatar.

PUBLIKA.MD aminteşte că decizia partidului condus de Maia Sandu de a ceda socialiştilor funcţia de preşedinte a Parlamentului a stârnit nemulţumirea mai multor alegători, în special a unioniştilor. Ei au decis ca, în această după-amiază, să iasă în stradă şi să protesteze.

Citeşte şi: MOBILIZARE la sediul PAS. Unioniştii s-au adunat pentru a protesta faţă de decizia partidului condus de Maia Sandu (FOTO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu