Protest topless la Paris. Activistele Femen au scandat: "Stop războiului putinist!" (VIDEO)

Embed:

În ajunul întrevederii summitului în formatul Normandia, la Paris, a celor patru lideri mondiali, activistele Femen au desfăşurat o acţiune de protest, informează UNIANI. 

Două femei topless, au ieşit în faţa Palatului Elysee din Paris, unde urma să înceapă întâlnirea liderilor din Ucraina, Rusia, Germania și Franța.

 

Protestatarele aveau scris pe spate în engleză: "Bine ai venit, Putin, un criminal de război!"

Femeile au scandat : „Opriți războiul lui Putin”.

Ambele activiste au fost reţinute. 

Pe data de 9 decembrie, la Paris, preşedintele francez Emmanuel Macron şi cancelarul german Angela Merkel se întâlnesc pentru prima oară cu omologii lor, Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, luni, la Paris, într-o în. cercare de a relansa procesul de pace în Ucraina şi de a deschide un nou capitol în relaţiile cu Moscova

Cei patru lideri mondiali vor discuta despre măsurile menite să instaureze pacea în Donbass, unde până în prezent au murit peste 13 mii de oameni.

Potrivit UNIAN, preşedintele ucrainean intenționează să pună în prim-plan problema întoarcerii prizonierilor, a încetării focului și a retragerii forţelor paramilitare din Donbass.

În urma summitului de la Paris, va avea loc o întâlnire bilaterală între președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski și președintele rus Vladimir Putin.

 

loading...

Lasă un comentariu