Protest nocturn în Buiucani. Oamenii, supăraţi pe muncitorii de pe un şantier care lucrează în timpul nopţii

Embed:

Scandal pe un şantier din sectorul Buiucani al Capitalei. Zeci de locuitori de pe strada Onisifor Ghibu au ieșit, noaptea trecută, afară în semn de protest faţă de zgomotul care le strică liniştea din cauza ridicării unui bloc chiar lângă casele lor.

Oamenii s-au arătat deranjați de faptul că lucrările au continuat şi după ora şase deşi legea nu le permite acest lucru.

Reprezentanții companiei de construcții spun însă că au fost nevoiți să muncească în orele interzise din cauza unei defecțiuni tehnice:

"S-a stricat pompa... Și până ce a venit o altă pompă, a trecut timp... Și acum a venit pompă nouă. Noi avem 15 betoniere, ce să facem noi?"

Oamenii spun că nu se pot odihni din pricina zgomotului care se face auzit chiar şi la ora 23:00. Potrivit lor, nu este prima dată când muncitorii de pe șantier lucrează în timpul nopţii:

"Deja de vreo două săptămâni se construiește noaptea. Nu ziua, dar noaptea... Eu încerc să mă culc, dar nu pot din cauză că mașinile torn beton aici, lucrează."

"E ora 23:00, iar copilul meu nu doarme."

"Este imposibil să ne odihnim în casă. Se aude de parcă îți bate în cap această mașinărie."

Pentru că au încălcat regulile, poliţia spune că firma de construcţie s-ar putea alege cu o amendă între 3.000 și 4.500 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu