Protest la Seul. Activiştii protestează faţă de sacrificarea câinilor

Embed:

Protest faţă de consumul de carne de câine la Seul. Mai mulţi oameni au ieşit în stradă pentru a cere guvernului coreean să ia o decizie în acest sens.

Manifestanţii cer interzicerea abatoarelor de câini din oraş, care furnizează carne pe piaţa coreeană, mai ales în timpul zilelor de Chobok, o sărbătoare naţională în timpul căreia patrupezii sunt sacrificaţi.

"Nu au nevoie de lacrimile voastre, ci de ajutorul vostru. Toţi trebuie să le audă chemarea. Ei au nevoie de vocea ta, pentru că nu pot vorbi. Trebuie să punem capăt acestei cruzimi", a spus KIM BASINGER, actriţă şi activistă pentru drepturile animalelor.

În altă parte a oraşului, coreenii care consumă carne de câine au ieşi în stradă să se delecteze cu bucatele tradiţionale şi să protesteze împotriva iniţiativei activiştilor pentru drepturile animalelor.

"Guvernul ar trebui să separe cumva câinii: cei de companie, de cei care sunt crescuţi pentru a fi sacrificaţi. Trebuie să adapteze legislaţia în baza unei distincţii categorice", a spus Ju Yeong-bong, reprezentat al Asociaţiei Coreene a Cărnii de Câine.

Coreenii sărbătoresc Chobok timp de o lună, considerată cea mai caldă din an. Oamenii mănâncă bucate din carne de câine, care, potrivit superstiţiilor, i-ar ajuta să depăşească mai uşor arşiţa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu