PROTEST la Primărie! Dorin Chirtoacă s-a luat la harță cu unul dintre manifestanţi (VIDEO)

Embed:

Aproape 100 de părinţi ai elevilor care învaţă la Liceul "Miguel de Cervantes" din Capitală au protestat astăzi în sediul Primăriei. Ei sunt nemulţumiţi de faptul că, din septembrie, copiii care învaţă în clasele primare urmează să fie transferaţi din clădirea grădiniţei nr. 38 la alte instituţii de învăţământ din oraş.

Părinții spun că au făcut investiţii mari în reparaţia sălilor de clasă şi nu sunt de acord ca elevii să fie mutaţi în altă şcoală:

"Cu o săptămână în urmă am fost anunţaţi că vor să ne transfere. Noi traumăm copii, îi mutăm dintr-o instituţie în alta".

"Primăria o să dea autobuz la ora 08:00 ca să se ducă la Botanica, dacă lucrează la Buiucani?".

"S-a investit de către părinţi, totul a fost benevol. Într-adevăr investiţiile au fost foarte mari. S-au făcut condiţii foarte bune".

Protestul a degenerat atacuri la persoană şi ofense dintre primarul Dorin Chirtoacă şi unul dintre manifestanţi.

"Avem o rugăminte către presă, dacă puteţi să vă daţi aşa... ", a spus politicianul Sergiu Coropceanu.

"Dumneata la Casa Sărbătorii, acolo...", a zis Chirtoacă.

" Eu am copil aici în liceu, dar mata dacă nu ai copii, du-te şi te însoară, fă-ţi copii şi ai grijă", a declarat Coropceanu.

"De viaţa personală nu te lega, că te tund la zero", a spus în replică politicianul.

După dezbateri aprinse, autorităţile le-au dat protestatarilor asigurări că elevii vor rămâne în blocul instituţiei preşcolare încă patru ani.

În prezent, la Grădiniţa nr. 38 învaţă 400 de elevi ai claselor primare de la Liceul "Miguel de Cervantes" şi 150 de preşcolari. Numărul copiilor, atât de la grădiniţă, cât şi de la şcoală, creşte de la an la an, iar spaţiul este insuficient.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu