Protest în sânii goi la ambasada Moscovei de la Berlin. Vezi ce le nemulţumeşte pe activistele Femen

Embed:

Măsuri de securitate sporite pe aeroporturile din Moscova în timp ce atleţii şi suporterii iau ultimele zboruri spre capitala Jocurilor Olimpice de Iarnă. Chiar dacă SUA au avertizat că teroriştii planifică atentate în Rusia, pasagerii nu par să fie deranjaţi.

Între timp, activistele Femen au organizat o acţiune de protest la ambasada Moscovei de la Berlin.

Autorităţile ruse au declarat că au întreprins toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea la Olimpiadă. Astfel, peste 40 de mii de poliţişti şi militari au fost mobilizaţi pentru a menţine ordinea publică. Între timp, toate scrisorile trimise în regiunea Krasnodar, unde se află oraşul Soci, vor fi verificate de către oamenii legii. Staţiile de tren şi zonele aglomerate din Moscova, de asemenea, au fost împânzite de poliţişti.

Între timp, activistele Femen au organizat o tradiţională demonstraţie în sânii goi. De această dată manifestaţia a avut loc la ambasada Rusiei de la Berlin, în semn de protest faţă de Jocurile Olimpice de la Soci. Una dintre tinere a fost arestată după ce a aruncat cu un cocktail Molotov în clădirea reprezentanţei diplomatice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu