Prostituata Zahia Dehar a fost audiată de autorităţile franceze în cazul Ribery-Benzema

Embed:

Prostituata Zahia Dehar a fost audiată de autorităţile franceze în cazul Ribery-Benzema. Tânăra a încercat să-i salveze pe cei doi jucatori, şi a jurat în faţa instanţei că i-a minţit în privinţa vârstei. Avea doar 16 ani când a întreţinut relaţii sexuale cu Ribery.


"Am minţit în privinţa vârstei mele pentru că mă temeam că vor spune că sunt prea tânără pentru ei. Aveam 16 ani şi mă temeam de refuz. Am discutat încă din prima seară cu Ribery pe tema asta. Chiar m-a întrebat din start ce vârstă am şi i-am spus că 18. Benzema, în schimb, m-a întrebat după ce am întreţinut relaţii sexuale, şi i-am spus la fel, că am 18 ani împliniţi. Cu Govou a fost altceva. Eram majoră când ne-am văzut", a declarat Zahia în faţa autorităţilor.

"Karim Benzema a negat oficial, prin intermediul avocatului său, faptele ce îi sunt imputate. Benzema nu a întreţinut relaţii sexuale cu ea, a spus Sylvain Cormier. Acesta consideră că punerea sub acuzare a jucatorului francez este "şocantă" şi că, pentru Benzema, "repercursiunile ar putea fi incalculabile".

Oficialii clubului Real Madrid, dar şi cei ai lui Bayern Munchen şi-au anunţat susţinerea pentru  jucători!

Benzema şi Ribery au fost inculpaţi marţi, pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore", însă au fost puşi în libertate.

Ribery şi Benzema riscă trei ani de închisoare pentru că au făcut sex cu o minoră. Cei doi vor scăpa mai ieftin, dacă vor dovedi că nu ştiau de vârstă prostituatei.

Lasă un comentariu