Propunerile acumulate de la locuitorii Capitalei vor ajunge la Dorin Chirtoacă

Embed:

Mîine, 27 iunie, primarul general, Dorin Chirtoacă va primi toate propunerile venite din partea locuitorilor Capitalei, făcute în cadrul campaniei PROIECT: CHIŞINĂU. Până pe 19 iunie, telespectatorii au trimis sute de mesaje cu doleanţe şi sugestii pentru primarul Capitalei.

Iată unele din propunerile chişinăuienilor.

"Îl rog foarte mult să gândească în mecanism eficient de aplicare a amenzilor celor care aruncă gunoaie în parcuri, pe străzi. Aş vrea ă fie reconstruită strada Alecu Russo. Are foarte multe gropi, e foarte greu de circulat, îţi dârdîie dinţii în gură când mergi", a spus o locuitoare a Capitalei.

"Noul primar ales trebuie să se preocupe de oameni, pentru bunăstarea şi pentru viaţa lor să fie cât mai uşoară şi mai bună. Iar dacă va şti să onoreze aceste promisiuni, atunci este un om gospodar", a fost de părere un alt locuitor al municipiului Chişinău.

La finalul campaniei Publika TV, prin tragere la sorţi, a fost desemnat câştigătorul acesteia, care s-a ales cu un salariu de primar, adică 7.500 de lei. Este vorba de Alexandru Donos, în vârstă de 81 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu