PROPUNERI PENTRU CETĂȚENI. Vila de la Condrița - sanatoriu pentru vârstnici

Embed:

Vila prezidențială de la Condrița să fie transformată în sanatoriu pentru vârstnici, iar pensiunea de la Holercani, unde se odihnesc demnitarii de stat, în pensiune pentru veterani și participanții războiului de la Nistru.

Sunt inițiativele Partidului Democrat din Moldova de Ziua mondială a persoanelor în etate.

Deputatul PDM Alexandru Jizdan a solicitat astăzi Guvernului ca la ședința de mâine sau cel târziu săptămâna viitoare, executivul să transmită cele două obiective în gestiunea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

"Pensionarii moldoveni au dreptul să se recreeze și să-și refacă sănătatea în condiții mai bune. Sperăm că președintele Dodon nu va fi împotrivă ca această vilă, de care beneficiază acum exclusiv familia lui, să fie utilizată de către persoanele în etate", a declarat Alexandru Jizdan, deputat PDM.

Drept reacție, președintele Igor Dodon a scris pe rețelele de socializare că vila de la Condrița este a statului și nu a lui personală, şi că poate ceda totul oamenilor, chiar și clădirea Președinției. Reprezentanții Cancelariei de Stat, în a cărei gestiune se află Pensiunea de la Holercani, nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta propunerea democraților.

loading...

Lasă un comentariu