Proprietarii pensiunilor de la Vadul lui Vodă au început pregătirile pentru sezonul estival

Vremea caldă din ultima perioadă i-a determinat pe proprietarii pensiunilor de la Vadul lui Vodă să înceapă pregătirile pentru sezonul estival.

Muncitorii lucrează de zor pentru amenajarea cabanelor, dar şi a zonelor de agrement, unde sunt plantate flori și instalate noi decoraţiuni:

"Mergem mai întîi și curățim trandafirii, apoi îi săpăm, afânăm solul, greblăm frunza, curățim iarba, ca acasă".

Pentru a atrage mai mulţi turişti, administratorul unei pensiuni a deschis, în acest an, și un restaurant.

"Am reînnoit teritoriul. Am făcut o reconstrucție în acest an, o sală de ceremonii, poate o să oferim și hrană, că anul trecut numai cazare am oferit. La moment e de 300 de lei odaia, 400 sau 500, respectiv comodităților din odăi. Asta este odaia pentru două persoane. Dacă familia vine cu copil și copilul e mai mare, le oferim o canapea, contra plată e o sută de lei. Cabină, veceu, lavoar, televizor, apă caldă permanent. Putem să oferim și căldură, și răcoare. Anul acesta am schimbat toate matrasurile, sunt noi, ortopedice" , a declarat administratul de pensiune, Ana Grădinaru.

În schimb, taxele diferă în funcţie de condiţiile de cazare.

"Avem căsuțe amenajate cu baie, veceu, televizor, frigider, cu toate comoditățile, care sunt la 450 de lei pentru două persoane și avem căsuțe mai simple, care baia și veceul este comun, afară, la o sută de lei de persoană. Prețurile au rămas aceleași, n-am ridicat prețurile", a specificat administratorul bazei de odihnă, Nicolai Matasari. 

Persoanele care vor dori însă să petreacă timpul liber doar la iarbă verde, vor achita pentru închirierea unui foişor câte 50 de lei.  Startul sezonului de odihna la Vadul lui Vodă va fi dat la începutul lunii mai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu