Proprietarii maşinilor cu numere de înmatriculare străine, din nou la Guvern

Embed:

Zeci de proprietari ai maşinilor cu numere de înmatriculare străine protestează din nou în faţa Guvernului. Oamenii sunt nemulţumiţi de noile prevederi ale legislaţiei, care interzic aflarea pe teritoriul Moldovei, pentru o perioadă mai mare de 90 de zile, a maşinilor înmatriculate în străinătate.

Proprietarii de maşini cu numere bulgăreşti, irlandeze şi lutuaniene au venit astăzi, 11 aprilie, din nou în faţa Guvernului să-şi expună indignarea faţă de noile prevederi legislative. Ei cer revenirea la prevederile anterioare ale legislaţiei sau ca statul să găsească o soluţie în cazul lor.

Deputatul liberal a înregistrat, astăzi, la Cancelaria Parlamentului, o iniţiativă legislativă, care ar putea permite oamenilor care protestează acum în Piaţa Marii Adunări Naţionale să-şi înmatriculeze, cu titlu de excepţie, autoturismele în Republica Moldova, indiferent de vârsta autoturismelor.

Amintim că pe 9 aprilie curent, peste o sută de proprietari de maşini cu numere de înmatriculare străine au protestat în faţa Guvernului. Şoferii şi-au parcat automobilele, cu numere de înmatriculare bulgare sau lituaniene, chiar în faţa Executivului. Oamenii cred că guvernanţii vor să-i lase fără automobilele pe care le-au cumpărat în străinătate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu