Proprietarii apartamentelor din mansarda distrusă de flăcări ACUZĂ compania de construcţii pentru lucrările necalitative

Embed:

Cu ochii în lacrimi, locatarii apartamentelor de la mansarda mistuită de flăcări ieri după-amiază îşi strigă disperaţi durerea. Oamenii spun că nu ştiu ce să facă mai departe şi că nu mai au bani să o ia de la început

Olga Denisova este unul dintre cei 28 de proprietari de apartamente care s-au transformat într-un morman de moloz amestecat cu cenuşă. Ea spune că nu a putut să scoată nimic din casă. A reuşit doar să-şi ia copilul în braţe şi fugă afară împreună cu mama sa. Femeia afirmă că a atenţionat în repetate rânduri despre calitatea dubioasă a construcţiei însă nu a fost auzită de nimeni.

"Casa a fost dată în exploatare dar cum s-a întâmplat acest lucru nu ştiu. Cine a semnat acele acte? Acolo toţi pereţii dar şi tavanul erau din gips-carton. Atunci când închideam uşa de la balcon se cutremura tot apartamentul", spune Olga Denisova 

Puţini locatari au avut curajul să intre în apartamentele mistuite de foc. Unii însă au încercat totuşi să găsească măcar câte ceva din bunurile lăsate în casă. 

"99 la sută din ce am avut a ars. Nu ne-a mai rămas nimic. Aveam nişte bani în seif, dar focul a fost atât de puternic încât acolo a rămas doar scrumul", a zis un locatar. 

Disperaţi sunt şi proprietarii apartamentelor de la etajul cinci, inundate în timpul operaţiunii de stingere a incendiului. 

"E ud tot aici, se umflă mobila, acoperişul, lumea a rămas pe drumuri dar nu vine nimeni, nimic nu avem nici curent, nici apă, nici gaz, avem copii", au explicat vecinii inundaţi.

Autorităţile municipale le-au oferit celor care au rămas fără locuinţe spaţii provizorii pentru trăi la gimnaziul-internat numărul 2 din Capitală. Aici pot fi adăpostite până la 30 de persoane. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu