Pronostic SURPRINZĂTOR pentru meciul Moldova-Franța. Ce spun "vedetele necuvântătoare" de la Grădina Zoologică din Chişinău

Embed:
Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova va câştiga meciul cu campioana mondială en-titre, reprezentativa Franţei, în preliminariile EURO-2020. Este vorba de un pronostic făcut de zebra Valli şi maimuţa Xenia de la Grădina Zoologică din Chişinău. Pare incredibil, dar animalele erau perfect sănătoase când au făcut pronosticul.

Angajaţii le-au pus în faţă câte trei găleţi cu morcov şi mere. Pe două vasuri au fost lipite câte o foaie cu stemele celor două federaţii naționale de fotbal, celălalt rămânând fără nici un logou, asta însemnând remiza în partida de pe 22 martie.

Masculul zebrei nu a stat mult pe gânduri şi a ales găleata cu emblema FMF, prezicând victoria echipei noastre.

Maimuţa-femelă, Xenia pe numele ei și pavian de specie, nu a fost la fel de decisă şi a inspectat fiecare vas înainte de a face alegerea. În cele din urmă, pavianul a ales tot găleata cu emblema Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

"Toată lumea își doreşte acest rezultat. Nici un suporter al echipei noastre nu va fi împotrivă, dacă asta chiar se va întâmpla. Însă, va fi ce va fi! Jucăm, totuși, cu campionii mondial. Se poate întâmpla orice, însă vrem ca pronosticul făcut de Valli şi Xenia să se împlinească", a declarat Vitalie Bușev, angajat Grădina Zoologică.

Dacă maimuţa Xenia se află la prima experienţă de acest gen, atunci zebra Valli a devenit cunoscută încă în 2016.

Atunci animalul a devenit celebru, după ce a prezis corect câştigătoarea Ligii Campionilor, apoi şi a Ligii Europei.

Meciul dintre reprezentativele Republicii Moldova şi Franţei se va juca vineri pe stadionul "Zimbru" din Chişinău.

Partida va fi transmisă în direct de PRIME de la ora 21 şi 45 de minute.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu