Promite show incendiar. Deputatul Constantin Ţuţu este pregătit de duelul cu Vitali Buhriakov

Embed:

Deputatul Constantin Ţuţu este gata de duelul cu Vitali Buhriakov din cadrul galei KOK. Cel mai bun luptător moldovean de K-1 promite că va face un show incendiar în această confruntare. Gala KOK World Grand Prix Series va avea loc sâmbătă la Sala Polivalentă.

Constantin Ţuţu are un program încărcat în ultimele luni. După şedinţele din Parlamentul Republicii Moldova, deputatul merge la sală unde se pregăteşte pentru lupta cu letonul Vitali Buhriakov. Adversarul lui Ţuţu este unul redutabil având la activ mai multe titluri câştigate la turnee internaţionale.

"Am avut o perioadă grea, dar acum sunt în faza finală. Practic sunt pregătit de luptă. Abia aştept lupta să ies să demonstrez că am muncit foarte mult", a spus parlamentarul. 

"Este un adversar foarte bun. Sper să demonstrez o luptă de calitate şi vreau să le mulţumesc tuturor care mă susţin. Ne vedem pe patru aprilie", a afirmat Vitali Buhriakov.

"Una dintre cele mai aşteptate lupte în patru aprilie în turneul KOK World GP va fi lupta lui Constantin Ţuţu cu Vitalii Buhriakov. Această luptă este mult-aşteptată de către toţi fanii KOK", a comentat preşedintele Fighting Entertainment Association (FEA), Dorin Damir. 

În cadrul Galei KOK World Grand Prix Series 2015 vor avea loc alte 11 lupte printre care şi turneul de piramidă în care patru sportivi se vor bate pentru trofeul de campion la categoria de până la 85 de kilograme.

Evenimentul va avea loc la Chişinău, sâmbătă, la Sala Polivalentă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu