Promite SHOW DE ZILE MARI: La New York, Ion Cuţelaba vrea să-l "facă praf" pe Hadjimurad Antigulov

Embed:

Singurul luptător moldovean din circuitul "Ultimate Fighting Championship", Ion Cuţelaba, nu-i dă nici o şansă lui Hadjimurad Antigulov din Federaţia Rusia.

Sportivul nostru promite, efectiv, "să-l distrugă" pe adversarul său chiar în prima rundă a partidei din categoria semi-grea, programată pentru 4 noiembrie în cadrul UFC-217 de la New York.

"Are două lupte câştigate la UFC, are şi o centură la dînsul acasă. Dacă e să vorbim între prieteni, nu mă interesează deloc. Sincer. Mă duc acolo şi îl fac praf. În prima rundă îl dau jos. Nu îl înving pur şi simplu, dar el o să se predea singur", a spus luptătorul MMA, Ion Cuțelaba.

Cuţelaba va ieşi la rampă pe celebra arenă "Madison Square Garden", care are cu capacitate de peste 20 de mii de locuri.

Aici au avut loc mai multe evenimente sportive de mare anvergură, cu participarea unor sportivi legendari, precum Muhammad Ali, Rocky Marciano sau Mike Tyson. Moldoveanul este sigur că publicul va fi de partea lui.

"Asta e un început. După această luptă, după ce o să-l înving, o să mă lupt numai pe asemenea arene. Ştiu că publicul va fi cu mine. Pe arena mare publicul te primeşte altfel. E mai interesant pentru mine, e o adrenalină cu mult mai sus", a spus luptătorul MMA, Ion Cuțelaba.

În vârstă de 23 de ani, Ion Cuţelaba a disputat 4 lupte în cea mai mare promoţie de arte marțiale mixte, "Ultimate Fighting Championship", în care a obţinut două victorii şi a suferit tot atâtea înfrângeri.

El este deja îndrăgit de publicul din Statele Unite, în bună parte și datorită spectacolului pe care-l oferă de obicei la cântarul oficial.

Înaintea apariţiilor sale în arenă sportivul moldovean se colorează în verde pentru a-l imita pe Hulk, un erou al comics-urilor americane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu