Promisiunile electorale curg gârlă. Ion Ceban promite să pună capăt ambuteiajelor din Capitală

Embed:

Promisiunile electorale curg gârlă. Candidatul la funcția de primar general al Capitalei din partea PSRM, Ion Ceban, promite să pună capăt ambuteiajelor. Acesta spune că ele pot fi evitate dacă pe străzile largi nu vor mai fi benzi fixe, dar mobile.

"Strada Alecu Russo la pădure are șase benzi, câte trei în fiecare direcție. Ele nu trebuie să fie fixe. Dacă se instalează semafoare suplimentare pe porții de drum, dimineața, de la Ciocana spre Centru, vor duce spre centru vor duce patru sau cinci benzi", a spus Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al Capitalei.

Ion Ceban a mai propus ca instituțiile de învățământ să nu înceapă lecțiile la aceeași oră, pentru a fi evitat fluxul mare de elevi. În același timp, acesta dorește să majoreze numărul unităților de transport public, ca funcționarii să nu mai vină la lucru cu mașinile personale. Iar în zona gării de nord, Ceban propune să fie construit un pasaj suspendat.

În prezent, Primăria Capitalei are un plan de acțiuni pentru fluidizarea traficului rutier. Documentul prevede reabilitarea a 20 de kilometri de drum, prelungirea a patru artere, dar și reamenajarea a trei sensuri giratorii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu