PROMISIUNE INEDITĂ. Ce va face Viorel Frunză dacă Dacia va cuceri titlu în cadrul "meciului de aur"

Embed:

Promisiune inedită înaintea "meciului de aur" dintre Sheriff şi Dacia! Antrenorul "lupilor galbeni", Viorel Frunză, este gata să-şi tundă barba crescută pe parcursul ultimelor patru luni, dacă echipa sa va câştiga titlu.

Cele două contracandidate se vor întâlni marţi pe stadionul "Zimbru" din Capitală.

"Sunt gata de orice numai să luăm titlu. O făceam barba mai scurtă de fiecare dată şi mi-am propus că o las dacă să câştigăm fiecare meci. Am decis să o las până ce vom pierde sau se va ma întâmpla ceva", a spus Frunză.

După ce a ghicit câştigătoarea Cupei Moldovei săptămâna trecută, zebra Valli de la Grădina Zoologică din Chişinău a făcut un nou pronostic. Ea a prezis că Sheriff va câştiga confruntarea cu Dacia şi va deveni campioană.

"Dacă este aşa, atunci o luăm la Tiraspol", a menţionat Roberto bordin, antrenor Sheriff Tiraspol.

În acest sezon Sheriff şi Dacia au disputat 3 meciuri directe. Dacii au obţinut două victorii, iar "viespile" au câştigat o dată.

"Va fi un meci foarte interesant, un meci între două echipe care au luptat tot sezonul pentru medaliile de aur. Dacia a revenit în a doua parte a campionatului şi a luptat pentru supremaţie. Noi am fost mereu sus", a declarat Radu Gînsari, mijlocaş Sheriff Tiraspol.

"Ne aflăm pe primul loc în clasament. Am demonstrat că putem să jucăm fotbal şi să câştigăm. Dacă luăm în calcul evoluţia noastră în ultima perioadă, atunci putem să spunem că merităm să devenim campioni", a spus Alexandru Bejan, mijlocaş Dacia Chişinău.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Republica Moldova, cu Veaceslav Banari la centru. Este pentru al doilea an consecutiv, când soarta titlului în Divizia Națională se decide în "meciul de aur".

Anul trecut Sheriff a învins cu 1-0 Dacia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu