Proiectul "Parcuri Edelweiss": Un nou teren de joacă a fost inaugurat la Telecentru

Embed:

Proiectul "Parcuri Edelweiss" continuă să aducă zâmbete pe feţele copiilor şi părinţilor din ţara noastră. De această dată un alt terenul de joacă a fost inaugurat în cartierul Telecentru din Capitală.

Campania a fost lansată de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" şi are drept scop amenajarea a 40 de terenuri de joacă în toată ţara.

Terenul de joacă a fost instalat în apropierea unei grădiniţe şi a mai multor blocuri de locuit de la Telecentru.

"Mie îmi place acest parc, sper să-i placă multor oameni. O să vin aici împreună cu surioara mea şi cu familia în fiecare zi şi o să ne distrăm pe cinste. La şcoală nu avem aşa teren, nici măcar nu avem teren."

"Noi chiar nu avem niciun teren de joacă aici mai performant, mai nou. Permanent mergeam la toboganele din vecinătatea blocurilor, este o idee foarte bună."

Și educatoarele de la grădinița din preajmă s-au bucurat că micuții se vor juca într-un loc sigur.

"Amplasarea este foarte reuşită deoarece în blocuri sunt foarte mulţi copiii, alături este grădiniţa. Noi demult aşteptam o astfel de ocazie. În sfârşit este sărbătoare la noi în curte. Neapărat o să venim aici la distracţie, este aproape. Nu trebuie să traversăm strada. Mulţumim din suflet", a afirmat educatoarea de la Grădinița Nr.8, Antonina Zavadovschi.

"Astăzi inaugurăm cel de-al 25-lea teren de joacă din Republica Moldova şi cel de-al 5-lea din Chişinău. Urmează încă 15 Parcuri "Edelweiss" care sper să le terminăm curând pentru a bucura copiii şi familiile", a afirmat coordonatorul Proiectului "Parcuri Edelweiss", Viorica Ţurcan.

Terenuri de acest gen au fost deschise deja în sectoarele Botanica şi Ciocana din Chișinău, dar şi în mai multe localităţi din ţară printre care Hânceşti, Ialoveni, Străşeni, Criuleni, Nisporeni, Călăraşi şi Cimişlia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu