Proiect ambițios la Orhei. Strada Vasile Lupu va fi modernizată în totalitate, iar iluminatul stradal va fi îmbunătățit

Embed:

În Orhei au demarat lucrările de reparare și modernizare a arterei principale a orașului, strada Vasile Lupu. Acesta este un alt proiect ambițios al primarului Ilan Șor. Infrastructura străzii va fi modernizată în totalitate. Vor fi reabilitate aproximativ 12 kilometri de trotuar, iar în acest scop vor fi folosite șapte mii de tone de asfalt. De asemenea, va fi schimbată și bordura, iar iluminatul stradal - îmbunătățit.

Primarul orașului Orhei, Ilan Șor, îşi propune să repare toate străzile din oraş. În paralel cu drumurile principale vor fi reabilitate și străzile din curțile blocurilor.

"Este vorba despre repararea totală a străzilor, nu doar de schimbarea asfaltului. Acest lucru va duce la îmbunătățirea infrastructurii. În acest an, planificăm să reparăm peste 30 de străzi, este vorba despre aproximativ 25 de kilometri. Este important pentru noi să le arătăm locuitorilor și să le dăm posibilitatea să vadă o infrastructură de calitate", a menţionat Ilan Șor.

Locuitorii din Orhei sunt mulțumiți că orașul lor se modernizează pe zi ce trece:

"Foarte bine pentru toți locuitorii cred și ar fi bine să fie și un exemplu pentru toată țara. Tot ce a promis până acum a făcut".

"Noi suntem foarte încrezuți în primarul Ilan Șor și îl susținem. Dacă s-a apucat de lucrări de acum e bun. Dacă s-au stricat înseamnă că o să facă".

"În ultima perioadă observ schimbări majore. Reparația drumurilor este o necesitate enorm de mare".

Administrația orașului planifică să finalizeze lucrările de reparație până la mijlocul verii. Odată cu venirea lui Ilan Șor la cârma primăriei, urbea s-a schimbat în totalitate, fiind implementate zeci de proiecte grandioase de infrastructură.

(P)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu