Programul Prima Casă, prezentat timp de 4 zile la o nouă ediţie a Târgului Imobiliar din Capitală

Embed:
Programul Prima Casă va fi prezentat timp de patru zile la o nouă ediţie a Târgului Imobiliar desfăşurat în Capitală. Acolo, oamenii au posibilitatea să afle de la angajaţii ODIMM care sunt condiţiile pentru a aplica la proiect. La expoziție sunt şi reprezentanţii băncilor partenere care vin cu cele mai avantajoase oferte ipotecare.

Radu Muntean este în căutarea unui apartament de la începutul anului. Tânărul spune că atât el, cât şi familia lui au obosit de gălăgia din oraş şi vor o locuinţă în suburbie. Bărbatul susţine că programul "Prima Casă" este potrivit pentru cerinţele sale.

"Din start am auzit de la televiziune că oferta e interesantă. O posibilitate bună pentru tineretul nostru. Confortabil în primul rând şi să spunem aşa, la un preţ accesibil. Aş vrea în afara oraşului să spunem, mai puţină aglomeraţie şi mai linişte", a spus locuitorul Capitalei, Radu Munteanu.

Ofertele băncilor implicate în proiect îl ademenesc şi pe acest tânăr.

"Eu personal găsesc un program bun, dă o primă oportunitate tinerilor familii să-şi procure o casă având investiţia de doar primele 10%, poate să-şi facă viitorul său în Republica Moldova"

Reprezentanţii instituţiilor bancare partenere şi cei de la ODIMM spun că moldovenii sunt tot mai interesaţi de programul "Prima Casă".

"La expoziţie sunt prezente multe familii tinere care ar dori să-şi procure o locuinţă în cadrul programului şi pentru a primi o informaţie relevantă pot să se adreseze la panoul nostru. Lumea se lasă interesată de acest program, este un program mult aşteptat şi mulţi tineri aplică la el", a spus reprezentantul ODIMM, Vadim Îndoitu.

"Creditul imobiliar Prima Casă. O ofertă foarte atractivă mai ales pentru tinerii care-şi doresc să-şi procure un imobil cu doar o contribuţie de 10% şi cu un termen de până la 25 de ani şi o rată efectiv la fel de atractivă care astăzi constituie 8,78 %", a spus şeful de direcţie la o bancă, Igor Carauș.

Până acum, opt familii au primit credite imobiliare în cadrul programului "Prima Casă", lansat la iniţiativa premierului Pavel Filip.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu