Programul Prima Casă devine mai atractiv la Victoriabank: DAE de doar 6.07%

Victoriabank lansează o promoție unică pentru toți doritorii de a lua un credit prin intermediul programului - Prima Casă, care constă în micșorarea marjei Băncii de la 3% la 1%.

Astfel, rata dobânzii anuale efective (DAE) pentru noile contracte va constitui doar 6.07% (ofertă valabilă până la 8 octombrie 2018). Pachetul de documente s-a simplificat prin omiterea certificatului de salariu.

În Republica Moldova, programul Prima Casă a fost lansat de la începutul anului 2018. Victoriabank a aderat la acesta în martie curent, ajutând deja 35 de familii să-și procure prima locuință.

Avansul inițial al beneficiarului este de cel puțin 10% din valoarea totală a locuinței, iar prețul total al acesteia nu poate depăși 1 milion de lei (conform contractului de vânzare-cumpărare).

Programul Prima Casă este un proiect de creditare, ce facilitează accesul persoanelor fizice la procurarea unei locuințe. Acesta este destinat tuturor cetățenilor Republicii Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, dedicat în special familiilor tinere, care nu dețin nici o locuință în proprietate exclusivă sau comună în decurs de 12 luni până la data solicitării și nu au în derulare un credit ipotecar pentru procurarea locuinței.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Victoriabank, apelați sau vizitați orice sucursală din țară.

Pe aceeaşi temă