Programul "Drumuri bune 2", lăsat de izbelişte. Ministrul economiei, chemat la raport în Parlament

Embed:

Fracţiunea Partidului Democrat din Moldova a solicitat audierea ministrului economiei şi infrastructurii, Vadim Brînzan, pentru a prezenta stadiul actual de implementare a Programului Drumuri Bune 2. Potrivit democraţilor, în plină vară, programul a fost stopat. În raionul Ungheni, de exemplu, deși a fost identificat constructorul, a fost încheiat contractul și au fost achiziționate toate materialele, lucrările au fost oprite. Deputații din alianţa Kozak ACUM-PSRM nu au susținut propunerea PDM.

LUDMILA GUZUN, deputat PDM: "Acest program a fost stopat. Vorbesc despre situaţia care este astăzi în raionul Ungheni. Antreprenorul a fost desemnat, contractul – semnat, materiale – procurate şi, la un moment dat, au fost stopate lucrările. Cetăţenii, primarii şi, respectiv, toată societatea trebuie să cunoască care este poziţia actualului Guvern în privinţa implementării actualului program."

ZINAIDA GRECEANÎI, președintele Parlamentului: Comisia de profil, comisia economie, buget şi finanţe are ceva să comenteze, aţi făcut cumva audieri în comisie?

IGOR MUNTEANU, preşedintele Comisiei Economie a Parlamentului: Invitarea unui ministru care este foarte ocupat în şedinţă plenară, acum, instant ad-hoc nu este binevenită. 

Publika.md aminteşte că anterior, Ministrul Economiei, Vadim Brînzan, a lăudat inițiativele Guvernului Filip printre care şi programul "Drumuri bune". El a menţionat că acesta contribuie la dezvoltarea infrastructurii naţionale.

CITEŞTE ŞI: Vadim Brînzan a lăudat inițiativele fostului Guvern Filip: "Drumuri bune" contribuie la dezvoltarea infrastructurii naţionale

Lasă un comentariu