Program special fără precedent de Revelion la Târgul de Crăciun. Ce îi aşteaptă pe vizitatori

Trecerea dintre ani vine cu schimbări și în programul primului Târg de Crăciun din Chișinău amenajat după modelul marilor capitale europene.

Astfel, experiența „Acasă de Crăciun” va avea un alt orar în ziua de 31 decembrie 2017. Târgul de Crăciun va putea fi vizitat începând cu ora 10:00 și își va închide porțile la ora 20:00. Tot la acea oră și zona de gheață unde este amenajat cel mai mare patinoar din țară, dar și cele 22 de căsuțe din lemn nu vor mai funcționa.

În schimb, doritorii de a trăi magia sărbătorilor de iarnă vor putea să meargă la caruselul desprins  parcă din filme din zona aventurii care va avea program până la ora 22:30. În același timp, în noaptea de Revelion, cele două intrări în Târgul de Crăciun, atât din strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni cât și Aleksandr Pușkin vor fi închise.

Accesul la restaurantele de pe strada 31 august 1989 se va face de pe strada București. În noaptea dintre ani, începând cu ora 22:00 Piața Marii Adunări Naționale va găzdui un concert care va dura până la ora 2:00.

În data de 1 ianuarie 2018, Târgul de Crăciun va avea un program obișnuit, iar atmosfera magică a primei zile va fi acompaniată de recitalurile colectivelor etno-folclorice. Te invităm și în noul an să fii oaspetele Târgului de Crăciun din centrul capitalei, pe strada 31 august 1989, în perimetrul str. G.B. 
Bodoni și str. A. Pușkin!

Programul zilnic al Târgului de Crăciun poate fi găsit pe site-ul oficial targuldecraciun.md și pe pagina de Facebook.

În acest an sărbătorim împreună. „Acasă de Crăciun”.

loading...

Lasă un comentariu