PROGNOZELE SINOPTICIENILOR. Cum va fi vremea în a doua zi a weekendului

Embed:

Vremea va fi determinată, mâine, de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, îndeosebi fără precipitații. Vântul va sufla din nord-vest slab, până la moderat.

La Briceni şi Soroca sunt prognozate 29 de grade, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult.

La Chișinău şi Tiraspol se vor înregistra 31 de grade. În timp ce la Comrat şi Leova, mercurul din termometre va indica 32 de grade Celsius. La Cahul se aşteaptă până la 33 de grade.

În următoarele zile, în Capitală temperaturile vor urca ziua până la 33 de grade, iar noaptea sunt prognozate până la 17 grade Celsius.

Vremea va fi variabilă şi pe unele plaje. La Constanţa şi Odesa vor fi 31 de grade, iar la Varna se vor înregistra 29 de grade Celsius. La Budva, în condiţiile unui cer noros, mercurul din termometre va indica 34 de grade. Iar la Barcelona va ploua şi vor fi 27 de grade Celsius.

În staţiunea Antalya din Turcia cerul va fi senin şi sunt prognozate până la 39 de grade Celsius. La Bodrum vor fi 36 de grade. Iar pe litoralul egiptean, la amiază, se vor înregistra până la 39 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu