Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

Embed:

În săptămâna care se sfârşeşte am avut parte de vreme caniculară. În următoarele zile, însă, temperaturile scad puţin şi nici soarele nu va mai fi la fel de dogoritor. Dar să le luăm pe rând.

La 13 iunie, canicula încă ne va da bătăi de cap. Soarele va străluci nestingherit iar termometrele vor indica 36 de grade la amiază. Luni însă vin ploile puternice dar de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. Maximele scad cu vreo 4 grade astfel încât se vor înregistra în jur de 32 de grade.

Marţi ploile cu caracter de aversă continuă iar temperaturile se menţin cam aceleaşi, 33 de grade vor fi la amiază. Şi miercuri plouă iar mercurul din termometre va coborî din nou la 32 de grade Celsius.

Joi vom avea parte de o scădere mai semnificativă a temperaturilor, până la 27 de grade. Vineri ploile încetează dar cerul se menţine variabil şi vom avea 24 de grade în termometre. Sâmbătă vremea nu va înregistra schimbări esenţiale, valorile termice vor fi cu două grade mai ridicate iar cerul va fi traversat şi de cîţiva nori.

loading...

Lasă un comentariu