Prognoza meteo pentru 7 iunie 2010

La noapte cerul se menţine mai mult senin, doar pe alocuri vom mai vedea câte un nor trecător. Minimele se vor încadra între 8 şi 13 grade. În nord vor fi 8 grade la Briceni şi Soroca, 10 grade la Edineţ şi 9 grade la Bălţi. În centrul Moldovei se vor înregistra 11 grade la Orhei şi 12 la Dubăsari, în timp ce în sud termometrele vor indica 13 grade la Comrat, Leova şi Cahul.

Mâine se prevede cer predominant senin, fără precipitaţii. Vântul va sufla slab până la moderat dinspre nord-est. Maximele vor fi mai generaose în comparaţie cu ziua de astăzi. Cel mai cald va fi în sud, 28 de grade sunt aşteptate la Leova, Comrat, Cahul, dar şi în stânga Nistrului, la Tiraspol. Cu două grade mai răcoare va fi în centru, la Orhei şi Dubăsari, iar în nord se vor înregistra 24 de grade la Briceni, Soroca şi 25 la Bălţi.

În capitală cerul se anunţă senin. La noapte termometrele vor indica 13 grade, iar mâine la amiază meteorologii anunţă o maximă de până la 26 de grade Celsius.

În România vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil la munte, unde vor fi condiţii de ploi slabe, de scurtă durată şi mai mult senin în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade. Mai răcoare va fi pe litoral, la munte şi în nord-vest, câte 25 de grade sunt prognozate la Constanţa, Braşov, dar şi la Oradea, în timp ce la Timişoara termometrele vor indica 29 de grade. Aceleaşi valori termice sunt aşteptate şi la Craiova. În est, la Iaşi şi Galaţi vor fi 27 şi respectiv 28 de grade, de altfel ca şi în capitală, la Bucureşti.

Deasupra continentului European mâine norii vor fi la putere. Aceştia vor aduce şi ploi în unele regiuni. Cel mai cald va fi la Madrid unde se vor înregistra 30 de grade, în timp ce la Lisabona vor fi doar 23 de grade Celsius. Temperaturi asemănătoare în vest, 23 de grade la Paris şi 22 la Londra. La Oslo plouă, iar termometrele vor indica 21 de grade. Şi în centru plouă, dar maximele vor fi mai darnice aici, 24 de grade la Praga. Cu un grad mai mult va fi la Roma, 25 de grade în condiţiile unui cer variabil. În est temperaturile variază între 26 de grade la Kiev şi doar 20 la Moscova.

loading...

Lasă un comentariu