Prognoza meteo pentru 6 iunie 2010

Embed:

La noapte cerul se anunţă variabil, vor fi câţiva nori care însă nu vor aduce ploi. Minimele vor fi cuprinse între 8 şi 11 grade în nord, în centrul ţării acestea vor varia între 10 şi 12 grade iar în sud se vor înregistra în jur de 13 grade cu plus.

Mâine cerul se anunţă mai mult senin aşa că în sfârşit ne vom bucura de vreme frumoasă. Vântul va sufla slab la moderat dinspre nord-est.

Maximele amiezii se vor încadra între 20 şi 25 de grade. Cel mai cald va fi în sud, 25 de grade la Cahul, Comrat şi Leova. În centru termometrele vor indica în jur de 22 de grade la Orhei şi 23 la Dubăsari iar în nordul ţării vor fi 20 de grade la Briceni şi Soroca şi 21 la Bălţi.

În capitală nu mai plouă nici la noapte şi nici mâine. Minima va atinge o valoare de 12 grade iar la amiază termometrele vor indica 24 de grade.

În România vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil spre senin. Unele înnorări şi doar izolat averse slabe vor fi în Banat şi în sudul Dobrogei. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 28 de grade. Mai răcoare va fi la munte, 22 de grade la Braşov şi 23 la Sibiu. În vest şi sud-vest soarele va străluci din plin şi se vor înregistra câte 26 de grade atât la Oradea şi Timişoara, cât şi la Craiova.

În est sunt aşteptate temperaturi asemănătoare, 26 de grade la Galaţi şi cu un grad mai puţin la Iaşi, în timp ce pe litoral, la Constanţa cerul va fi traversat de câţiva nori şi 24 de grade vor indica termometrele la amiază. Cel mi cald va fi în capitală, la Bucureşti, 27 de grade Celsius.

Şi în Europa ploile parcă se mai liniştesc. Va mai ploua doar în Arhipelagul Britanic, ceea ce nu-i de mirare, dar şi în Franţa şi puţin în Turcia. Şi temperaturile aici sunt asemănătoare, 22 de grade la Londra şi câte 23 la Paris şi Istanbul.

La fel 23 de grade sunt prognozate la Kiev dar şi în nord, la Oslo, în timp ce cel mai răcoare va fi la MOscova, doar 19 grade în termometre. În interiorul continentului în sfârşit va fi soarele la putere care va condiţiona şi cele 24 de grade aşteptate.

În capitalele sudice vremea se menţine caldă, 25 de grade vor fi la Roma şi la Lisabona iar la Madrid termometrele vor indica chiar 31 de grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu