Prognoza meteo pentru 5 noiembrie

Embed:

Această noapte nu va fi diferită de precedentele. Vorbim despre 4 grade în Soroca şi Briceni şi cel mult 5 grade pentru Bălţi. În sud, această noapte va fi de-a dreptul caldă pentru această dată din calendar. 10 grade vor fi la Cahul şi aproximativ 9 în Comrat şi Leova. În capitală, în această noapte termometrele vor arăta în jur de 8 grade, în condiţiile unui cer variabil.

Ultima lună de toamnă ne surprinde, în aceste zile, cu un timp de-a dreptul frumos şi cald. Şi mâine avem parte de o zi liniştită. Cerul va avea înnorări slabe în timpul zilei, iar vântul va sufla slab. 15 grade se vor înregistra în Briceni şi 16 în Bălţi. În sud va fi şi mai cald. În Leova, termometrele vor arăta în jur de 19 grade la prânz, în timp ce la Cahul şi Comrat chiar şi 20 de grade. Maxima termică pentru Tiraspol, va fi mâine de 18 grade, iar la Dubăsari, cu un grad mai puţin.

În capitală, vremea va fi frumoasă şi însorită, iar temperatura maximă va fi de 18 grade.

Şi în următoarele zile ne bucurăm de splendoarea vremii, dar şi de temperaturi care sunt specifice mai degrabă unui început de toamnă. Mâine, vineri, termometrele vor indica cel mult 18 grade. Iar în weekend, în aceste două zile, meteorologii spun că termometrele s-ar putea să arate tot 18 grade la orele amiezii. Luni, cerul se acoperă cu nori, dar nu va ploua. Temperatura maximă va fi de 17 grade, după care urmează marţi, iar marţi va fi din nou soare şi cald, mai ales că aerul se va încălzi din nou până la 18 grade.

În România, vremea se va menţine în mare parte frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar local va avea înnorări în regiunea nordică. Tot aici este posibil să plouă slab. Mergem în vest, acolo unde la Timişoara mâine timpul va fi însorit, iar dimineaţa se va produce ceaţă. Maxima termică va fi de 17 grade. În Oradea va fi cu un grad mai puţin, e adevărat că şi cerul va fi acoperit de nori. Iar în Cluj Napoca vor fi şi 14 grade la orele amiezii. În Iaşi, termometrele vor arăta 19 grade. 17 vor fi în Galaţi, iar pe litoral, cel mult 18 grade. Şi în Bucureşti vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Termometrele vor arăta mâine 18 grade.

În Londra va ploua slab toată ziua, iar temperatura maximă va fi de 17 grade. Şi în Paris timpul va fi mohorât. 15 grade sunt anunţate pentru orele prânzului. Coborâm în Madrid, unde timpul va avea un aspect însorit şi chiar frumos, maxima termică fiind mâine aici de 20 de grade. Revenind în centru, va ploua slab şi în Praga. 17 grade pentru acet oraş. În Roma vor fi 22 de grade, în Istanbul - 18. În Moscova va fi rece, dar temperatura amiezii nu va depăşi normala acestei date, 8 grade Celsius. Vorbind despre Kiev, aici se vor înregistra 15 grade în condiţiile în care va ploua slab întreaga zi.

Lasă un comentariu