Prognoza meteo pentru 4 noiembrie

Embed:

Şi în următoarele 24 de ore ne vom bucura de vreme frumoasă, cu cer variabil şi fără precipitaţii. Noapte şi dimineaţa însă va persista ceaţa, aşa că sfătuiesc şoferii să fie foarte atenţi la drum. Minimele se vor încadra între 8 grade care se vor înregistra la Cahul şo Comrat şi 3 grade, anunţate la Briceni. 5 grade vor fi la Bălţi şi la Orhei, iar la Dubăsari şi la Tiraspol termometrele vor indica cu un grad mai mult.

Mâine ne bucurăm de vreme frumoasă şi, chiar dacă dimineaţa va fi mohorâtă, cu nori şi ceaţă, peste zi din nou soarele va ieşi învingător. Vâtul va sufla slab la moderat dinspre vest iar presiunea atmosferică va înregistra o valoare uşor scăzută, de 749 mm coloana de mercur. Maximele vor fi şi mai ridicate şi se vor încadra între 18 grade în sud, la Comrat şi Cahul şi 13 grade în nord, la Briceni şi Soroca. Cu două grade mai mult anunţă meteorologii la Bălţi şi Orhei, iar la Dubăsari termometrele vor indica 17 grade.

În capitală vremea va fi asemănătoare cu cea de astăzi, adică dimineaţa începe cu nori dar la amiază ne vom bucura de un soare strălucitor şi de o maximă de 17 grade.

În următoarele zile vremea nu se va schimba. Ne vom bucura de acelaşi cer variabil şi cam aceleaşi temperaturi generoase. Vineri şi sâmbătă se vor înregistra chiar şi 18 grade la amiază, iar duminică şi la începutul săptămânii acestea vor coborî din nou la 17 grade Ceslius. Pe timp de noapte minimele vor varia între 7 şi 8 grade cu plus.

În România continuă să se încălzească până la 21 de grade, care se vor înregistra la Craiova şi la Bucureşti. Cu un grad mai puţin vor fi la Iaşi şi Galaţi. 19 grade sunt aşteptate pe litoral, la Constanţa dar şi în vest, la Timişiara, iar la munte maximele vor varia între 17, 18 grade. Regimul termic va fi probabil condiţionat şi de vremea înorită şi frumoasă.

Cel mai cald continuă să fie în Peninsula Iberică şi în sud, cu 25 de grade la Lisabona, 20 la Madrid şi 21 de grade la Roma. În vest vremea va fi mohorâtă, la Paris chiar sunt anunţate şi ploi iar temeparturile vor oscila aici între 18 şi 16 grade. Şi la Praga vor fi 16 grade iar în nord, deşi soarle va străluci din plin, termometrele vor insica doar 5 grade la Oslo. În capitala Rusiei va ploua puternic şi 9 grade vor fi în termometre, în timp ce la Kiev va fi de 2 ori mai cald, 18 grade sunt anunţate aici.

Lasă un comentariu