Prognoza meteo pentru 3 noiembrie

Embed:

La început de noiembrie, vremea se anunţă la fel de frumoasă, cu soare şi cu câţiva nori, dar care deocamdată nu aduc precipitaţii de nici un fel. Noaptea se va foma din nou ceaţă, care se va menţine şi în primele ore ale dimineaţii, dar care va dispărea îndată ce va ieşi soarele. Minimele vor fi cuprinse între 3 grade în nord, la Briceni şi 8 grade în sud, la Comrat şi Cahul. În rest, tempearturile vor oscila între 7 grade la Leova, 6 la Tiraspol şi la Dubăsari, 5 la Orhei şi Bălţi şi 4 grade la Soroca.

Mâine ziua începe cu ceaţă. Peste zi vor mai fi câţiva nori, dar şi soarele îşi va face loc pe cer. Vântul va sufla slab la moderat dinspre sud. Maximele se vor încadra între 12 grade în nord, la Briceni şi Soroca şi 17 grade în sud, la Comrat şi Cahul, dar şi în stânga Nistrului, la Tiraspol. 16 grade vor fi la Leova şi Dubăsari, şi 14 grade sunt prognozate la Orhei şi Bălţi. Aşadar, regimul termic nu se va schimba practic deloc.

În capitală s-ar putea ca, de dimineaţă, norii să fie mai numeroşi, dar aceştia vor ceda peste zi loc soarelui. La noapte, termometrele vor indica 7 grade, iar mâine la amiază vor fi în jur de 16 grade Celsius.

În următoarele zile, aspectul vremii nu se va schimba prea mult. Cerul se anunţă variabil. Doar în termometre se vor mai produce ceva schimbări, adică se va încălzi până la 18 grade vineri şi sâmbătă. Şi nopţile vor fi destul de calde. Sâmbătă, minimele vor atinge valori de peste 10 grade. De duminică se va semnala o uşoară scădere a temperaturilor.

În România, mâine, vremea se va încălzi până la chiar 20 de grade la Craiova. Cu un grad mai puţin vor indica termometrele în jumătatea de est, la Bucureşti şi la Galaţi, în timp ce pe litoral şi la Iaşi se vor înregistra 18 grade Celsius. Temperaturi asemănătoare sunt prognozate şi în vest, la Timişoara, iar la munte valorile termice vor oscila între 15 şi 17 grade.

Pe continentul european, ploile mai continuă doar în vest, la Londra şi în sud, la Roma. În rest, vremea va fi frumoasă şi însorită. Cel mai cald va fi în Penisula Iberică şi anume la Lisabona, unde vor fi 22 degrade, în timp ce la Madrid nu vor fi mai mult de 18 grade. Cu un grad mai mult se va înregistra la Roma, iar în vest, la Londra şi Paris, termometrele vor indica 17 şi respectiv 16 grade. În centrul continentului va fi mai răcoare, 14 grade sunt anunţate la Praga, iar cel mai frig, în jur de 8- 9 grade sunt prognozate la Oslo şi la Moscova.

Lasă un comentariu