Prognoza meteo pentru 20 octombrie

Embed:

În următoarele 24 de ore vremea va fi mai caldă şi la fel de frumoasă. La noapte vom mai avea temperaturi negative doar în nord şi parţial în centru, mai exact minus 3 grade la Briceni şi Soroca, minus două la Bălţi şi minus un grad la Orhei. În rest vor fi cel mult două grade cu plus la Comrat, Cahul şi Leova.

Mâine vremea continuă să se încălzească. Cerul se va menţine mai mult senin iar vântul va sufla din sud, slab la moderat. Termometrele vor indica 14 grade la Briceni şi Soroca, 15 la Bălţi şi Orhei, câte 16 grade vor fi la Dubăsari şi Chişinău, iar în sud se vor înregistra 18 grade la Cahul şi Comrat şi 19 grade la Leova.

În România va ploua pe arii extinse. Cât despre temperaturi, acestea sunt în scădere. Cel mai cald va fi în sud, la Bucureşti şi Craiova, cu câte 18 grade în termometre. La Timişoara sunt prognozate doar 10 grade, iar la Oradea şi Sibiu va fi cu un grad mai mult. În est se vor înregistra 12 grade la Iaşi, 16 la Galaţi şi 17 la Constanţa.

Pe continent va ploua la Praga şi Roma, unde vor fi 9 şi respectiv 21 de grade. În vest vremea se anunţă frumoasă dar răcoroasă. 11 grade sunt aşteptate la Paris, 12 la Londra şi 19 grade la Madrid. În nord, la Oslo, termometrele vor indica doar 9 grade, la fel ca şi la Moscova, iar la Kiev vor fi 13 grade şi un cer variabil.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu